yungue: Adidas Superstar Bestellen

Adidas Superstar Bestellen


Nov 16, 20 om 03:49
Je hebt nog steeds bijna een volle week wachten voordat je de nieuwste Neighborhood x adidas Originals-capsule kunt bemachtigen. Adidas Superstar Heren/Dames Gelukkig hebben we nog meer previews om je te helpen, deze legt de adidas NH Shelltoe van de groep vast. De typische branding met drie strepen is hier vervangen door een behandeling met kralen, die weer aansluit bij het Indiaanse thema van de hele set.Zelfs de branding is opzettelijk op dezelfde manier ontworpen als het klaverblad op de top een portretachtige rand rond zijn vorm trekt. Adidas Superstar Schoenen Elders loopt wit meer vol, waardoor de Three Stripes-overlays langs de zijkant, de schelpneus en het leer over het hele profiel effectief worden gecombineerd. Gouden letters voegen een openlijk vleugje Superstar-DNA toe, hoewel het ingetogen is door de rest van de door Stan Smith beïnvloede elementen.

Symbolisch voor een lang leven en vrede, de gevederde vogel op de laterale middenvoet is versierd met een rode snavel en kroon, evenals blauwe kleurverloopveren in een stijl die lijkt op de traditionele Chinese schilderkunst. Adidas Superstar Sale Online Bij de hiel van de linkerschoen staart de koning van alle beesten - de tijger - half brullend naar buiten. Om de trifecta af te ronden, neemt een roze koivis - representatief voor geluk - een groot deel van de hak van de rechterschoen over in een roze-paars palet dat ook in een aquareleffect is uitgevoerd.

Opnieuw doorkruist adidas de werelden van sportkleding en luxe mode, en sluit het aan bij Prada voor een tweeledige samenwerking die traditie, technologie en innovatie viert. Adidas Superstar Bestellen De twee merken benadrukken twee van de meest iconische stukken in de geschiedenis van hun label en combineren de adidas Superstar - die momenteel halverwege het 50-jarig jubileum is - en de kenmerkende bowlingtas voor een extreem beperkte bundel.

Elk item is gericht op het behouden van een minimaal ethos, maar is toch vervaardigd volgens de hoogste kwaliteit dankzij het zachte, maar premium leer waaruit elk product is samengesteld. Voor de Kopen Adidas Superstar nemen klassieke witte basislagen het grootste deel van het onroerend goed in beslag, gevolgd door merkhits van het Italiaanse modehuis, verfraaid bovenop de laterale hakken en de tongstempels.

www.dictionaryfoot.com

Reactie toevoegen


Gasten kunnen geen gebruik maken van Geef blog reacties. Log jezelf in alsjeblieft.

Beoordeel


Jouw beoordeling: 0
Totaal: 0 (0 beoordelingen)

Tags


No Tags