Sociaal netwerken op whosap


Spel & Ontspanning

Hier kunt u in de nabije toekomst meer informatie vinden over sportclubs


Indoor Golf & Party Centrum Heerhugowaard

Indoor Golf & Party Centrum Heerhugowaard is het grootste overdekte golfcentrum van Nederland: 2500 m2 golf en fun onder één dak. Een pitch- en chippinggreen, oefenbunkers, driving-range, putting green, kids-challenge en een aantal hightech golfsimulators waarmee je met echte clubs en echte ballen op de 20 mooiste banen ter wereld kunt spelen.

Tiga

Tiga is een sportcentrum in de omgeving van Boxtel.

Salsa4U2

Kom salsa dansen bij Salsa 4U2.

Fit For Free

Bij Fit For Free kan iedereen tegen een uiterst scherpe prijs gebruik maken van alle topfaciliteiten. Wij bieden, naast professionele begeleiding en een ruim aanbod aan gecertificeerde groepslessen, ook de beste en meest gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur van het topmerk Precor.

Bedrijfsfitness online

Bedrijfsfitness Online is het eerste online bedrijfsfitness platform voor werkgevers die bedrijfsfitness willen faciliteren, zonder ingewikkelde administratie! Vraag nu de brochure aan en ontdek het zelf!

Indoor ski Den Bosch

Indoor ski Den Bosch bereidt al 15 jaar mensen voor op hun wintersportvakantie.

Race Planet

In 1993 opende Michael Bleekemolen, coureur sinds mensenheugenis, in Mijdrecht de eerste indoor kartbaan van Europa. Momenteel omvat Bleekemolens Race Planet uitdagende indoor kartbanen in Amsterdam, Delft en Mijdrecht. Op het circuit van Zandvoort besturen jaarlijks duizenden autosportliefhebbers racetoerwagens en formulewagens en maken zo op een realistische manier kennis met de autosport.

Salsipuedes

Dance Company Salsipuedes is de dansschool in Brabant die je de flexibiliteit en sensatie van je eigen lichaam laat ontdekken. Naast Salsa leren de dansdocenten de cursisten ook nog de Mambo, Cha Cha Cha, Merengue, Bachata, Zouk, Reagaton , Rueda en Son Montuno. Al meer dan 10 jaar brengt Salsipuedes aan velen de Zuid-Amerikaanse dans en passie bij o.a. in Tilburg en Den Bosch.