Sociaal netwerken op whosap


Wonen & Leven

Hier kunt u interessante links vinden voor uw woning


Bloemboetiek De Koning

Bij Bloemboetiek De Koning kunt u het hele jaar door mooie bloemen halen. Buiten krijgen we al een zomergevoel, maar hoe zit het met binnen? Haal de zomer in huis met bloemen! Gevestigd te Schijndel

Convents Products

Convents Products heeft meer dan 50 jaar ervaring in de binnenafwerking van gebouwen. Het bedrijf is vanuit een klassieke schrijnwerkerij gegroeid tot een toonaangevende interieurbouwer. Een team van vakbekwame medewerkers kan, gebruik makend van de modernste machines, alle interieuronderdelen produceren. Door de montageteams wordt alles deskundig afgewerkt op de bouwplaats.

Seniorenwinkel

Seniorenwinkel heeft als doelstelling om het leven thuis te veraangenamen. Dat begint natuurlijk bij het goed zitten. In ons programma hebben wij diverse stoelen van gerenommeerde fabrikanten zoals fitform, doge, Easy sit, Elano, Duet, Farstrup, de Leak en Ricci.

Sta op stoel

Bij sta op stoel kunt u terecht voor uw nieuwe en gebruikte stoelen.

Origineel kraamcadeau

Het is tijd voor een origineel kraamcadeau: u geeft het geboortekaartje terug! Normaal gesproken verdwijnt zo’n kaartje na een paar maanden in de kast. U zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Hiervoor hebben wij een aantal unieke cadeaus.

Hulpmiddelen zoeken

Wij verkopen betaalbare hulpmiddelen om met een functiebeperking zelfstandig te kunnen blijven functioneren en wonen. Hulpmiddelen-zoeken.nl richt zich hoofdzakelijk op 55+. Ons motto is: " Wij verkopen geen wondermiddelen, maar helpen u het leven zo aangenaam en zelfstandig mogelijk te maken".

It fits

It Fits is sinds 1987 onbetwist marktleider als het gaat om innovatieve totaaloplossingen op het gebied van humane protectiematerialen voor mensen met gedragsproblemen, functionele kleding voor rolstoelgebruikers, verpleeg- en revalidatieartikelen.

SOWECARE

SOWECARE ontwikkelt en vervaardigt medische hulpmiddelen met de mens als uitgangspunt. Dankzij de sta-op-, trippel- en rolstoelen van SOWECARE kunt u langer zelfstandig in uw eigen omgeving functioneren.

Pro Voet

Pro Voet is de branche organisatie voor de pedicure

Beauty salon La Vida

U kunt verzekerd zijn van een professionele behandeling als u uw vertrouwen schenkt aan uw La Vida schoonheidsspecialiste. De keus is aan u!

Poseidon kliniek

Wij bij de Poseidon kliniek geven u uw haar terug! Wetenschappelijk bewezen medische behandeling met een gegarandeerd resultaat.

Meyra Retail & Services

U wilt van het leven blijven genieten, ook als u lichamelijke beperkingen heeft.Vrijheid en zelfstandigheid zijn dan heel belangrijk. Bij Meyra Retail & Services begrijpen we dat en ondersteunen u met adequate hulpmiddelen en een service waar u op kunt rekenen.